I denne seksjonen

Del siden

Gi din karriere et løft! 5 grunner til å sertifisere seg på Microsoft-teknologi!

I følge IDC og flere uavhengige analysebyråer mener opp mot 80% av ledere i IT-bransjen at sertifiseringer øker graden av suksess og effektivitet i prosjekter. Det er derfor liten tvil om at tekniske sertifiseringer er en differensiator i en IT-sektor preget av økt konkurranse.
Med Microsoft-sertifiseringer vil dine ansatte forstå og gjennomføre komplekse nettverksprosjekter, og samtidig feilsøke tekniske utfordringer mye raskere!

Hvilke fordeler kan en Microsoft sertifisering gi deg?

Å oppnå en Microsoft sertifisering gir deg personlige fordeler. Fem grunner til at en Microsoft-sertifisering kan ha betydning for deg:  

 • Du øker din markedsverdi
  Visste du at IT-ansatte med Microsoft-sertifiseringer i gjennomsnitt tjener 10% mer? 
 • Du beviser din egen kunnskap
  Ved å fullføre ditt kurs med en Microsoft-sertifisering, beviser du både for deg selv og arbeidsgiver at du har den nødvendige kunnskapen. 
 • Du møter dine kunders behov
  Kunder krever kvalitet, og sertifiseringer er faktisk et krav i offentlige anbud.  Med en sertifisering beviser du at kravene til kvalitet imøtekommes.  
 • Du skiller deg fra konkurrentene
  Sertifisering er et objektivt bevis på ditt faglige nivå og impliserer at du kan utføre arbeidet raskere, mer effektivt og mer presist. Det skiller deg definitivt fra konkurrenter uten sertifisering. 

Du skaper tillit

Du vet hva du snakker om. Med din kunnskap kan du respondere raskere ved feil eller endringer, og løse problemer på en hensiktsmessig måte.

Lanseringen av Windows Server 2016 er rett rundt hjørnet

Mange organisasjoner har allerede begynt å bli kjent nye MCSA Windows Server-plattformen de siste månedene.
mer informasjon