I denne seksjonen

Del siden

Kurs etter teknologi

Velg opplæring innen det området du interesserer deg for!EMEA_Call_To_Action_WebButton2

Med nye teknologiløsninger følger det alltid med krav om ny kunnskap. Vi hos Global Knowledge jobber alltid for at våre kunder skal ha tilgang til den siste kompetansen for samtlige områder innenfor IT. Hos oss finner du de kursene som trengs for å bygge en god kunnskapsplattform og om du ønsker å fordype deg innen et spesifikt område.

Hvilket område skal du på bli ekspert på?


 • Cloud Computing

  Hos oss finner du kurs fra ledende leverandører inne Cloud Computing. Alt fra IBM, VMware, Microsoft, HP og Cisco. Hos oss lærer du deg å effektivt utvikle tjenester, verktøy og system for ulike skytjenester. Hjelp din organisasjon til å bli mer kostandseffektiv gjennom å flytte til skyen. Global Knowledge gir deg den opplæringen du behøver!

 • Databases

  Med dagens informasjonsflyt stilles det høye krav til databaseforvaring som er effektiv og sikker. Er du interessert i å bygge karriere innenfor databaseløsninger? Vi tilbyr et bredt tilbud av kurs fra verdens fremste leverandører innen databaseteknologi. Vår kursportefølje består blant annet av databaseopplæring for teknologier utformet av Microsoft og IBM.

 • Data Center

  Endringer og innovasjon i Data Center skjer lynraskt og det gjelder å forstå virkningen av implementering av Data Center, enten det er privat, offentlig eller i et hybridmiljø. Det handler ikke bare om teknisk innovasjon, men om det samlede virkningen på organisasjonen fra både kunder og interne brukere sitt synspunkt. Ledergrupper ser nå på kostnader, funksjonalitet og enda viktigere forretningsverdi gjennom utvikling. Hold deg oppdatert på Data Center med opplæring fra Global Knowledge.

 • Operating Systems

  Global Knowledge tilbyr et stort spekter av kurs innefor Operating Systems. Her vil du finne relaterte kurs innenfor IBM, Microsoft, Juniper, Oracle, Cloudera og Apple. Hvilket område passer din karriere?

 • Routing & Switching

  Vil du lære deg å bygge et nettverk fra a-å? Hos oss finner du alt fra grunnkurs til fordypningskurs innen Routing & Switching. Vi tilbyr deg kvalitetssikker opplæring fra verdensledende nettverksleverandører som Cisco, Juniper og HP.

 • Global Knowledge Security

  Mange organisasjoner flytter i dag sine IT-tjenester til skyen og mobileenheter. Dette har ført til at hånteringen av nettverkssikkerhet blir mer kompleks. Etterspørselen etter mer kunnskap om IT-sikkerhet øker og vi leverer den siste kompetansen utformet av verdensledende utviklere. Ta opplæringen hos oss og bli ekspert innen IT-sikkerhet!

 • Storage

  Global Knowledge hjelper deg med din opplæring innen Storage. Lær deg å optimere lagringsmulighetene for teknologiløsninger som Cisco, Microsoft, IBM og mange andre. Vi tilbyr et bredt spekter av opplæringsmuligheter både på grunn- og ekspertnivå.

 • Virtualisation

  Skaff deg kompetanse for å drifte, implementere og feilsøke dagens virtuelle miljøer. Vi leverer kurs av høy kvalitet innen virtualization for ledende leverandører som Citrix, Microsoft, IBM og VMware.

 • Wireless

  Nå er det trådløse nettverk som gjelder! Bygg din kompetanse inne Wireless Networking med Global Knowledge. Vi tilbyr et bredt spekter av kurs fra ledende leverandører som Cisco og Juniper. Vi har opplæring tilpasset til deg som er ny på området og vil skaffe deg en grunnleggende utdannelse innen Wireless. For deg som allerede har erfaring og ønsker et dypdykk innen trådløst netteverk, har vi kurs som lærer deg implementering, administrering og feilsøking på ekspertnivå.

 • Internet of Things

  Global Knowledge provides industry leading Internet of Things (IoT) training courses, for both business leaders and technicians. Achieve success in IoT

 • Collaboration

  Collaboration training at Global Knowledge

 • Service Provider

  Service Provider training at Global Knowledge

 • Application Development and Programming Training

  Build cutting-edge apps and software capabilities with our application development and programming curriculum with hands-on training.