I denne seksjonen

Del siden

Global Knowledge Organisatorisk og Personlig Effektivitet

Det er en gammel debatt om hva som gjør en organisasjon vellykket. Uten den rette strategien kan en organisasjon lett bli styrt i feil retning hvor man bruker tid og ressurser på aktiviteter som ikke leverer de ønskede konkurransefortrinn og resultater. Uten forsvarlig gjennomføring kan kostnadene eskalere og produkter og /eller tjenester som leveres møter ikke kravene i markedet som igjen påvirker resultatene negativt.

Hos Global Knowledge mener vi svaret er enkelt - organisasjoner trenger både riktig strategi og riktig utførelse. Global Knowledge Organisatorisk og Personlig Effektivitet gir et bredt spekter av læringsmetoder og tjenester som er utviklet for å sikre at organisasjoner kan skape den rette strategien og sørge for at de rette personene med de riktige ferdigheter og kunnskap er på plass for å ivareta effektiviteten.

 

Vår løsning for Organisatoriske og Personlig effektivitet

 

En god løsning

Vår tilnærming organisasjonsutvikling sikrer at vi leverer den riktige løsningen. Vi tilbyr en komplett portefølje av løsninger og moduler gjennom vårt tilbud: "Organisatorisk og Personlig Effektivitet" som er tilpasset, eller kan tilpasses, dagens utfordringer.OPE Process 1 569x150

Leveranse etter behov

Vi leverer løsninger ved hjelp av en rekke ulike tradisjonelle og tekniske opplæringsmetoder basert på hver enkelt kundes unike situasjon.


Enkel metodebeskrivelse

For å sikre at vi fullt ut forstår deres behov og leverer en løsning som overgår deres forventninger, bruker vi en konsistent tilnærming når vi samarbeider med våre kunder;

OPE Process 2 569x150Green

Vi starter med å analysere behovene. Denne analysen kan gjenomføres ved bruk av ulike metoder. Alt fra personlige intervjuer til bruk av formelle og avanserte verktøy for å avdekke mangler i kompetanse.

Når analysen er fullført, identifiserer vi den riktige løsningen, som kan være et eller flere av våre kurs innen den prisbelønte kursporteføljen Global Knowledge Organisatorisk og Personlig Effektivitet eller vi kan skreddersy et tilpasset program for å møte spesifikke behov. Global Knowledge kan også utvikle et tilpasset program som inkluderer nytt innhold eller innhold fra våre to andre kursporteføljer - Enterprise Architecture og Best Practice.      

Vi leverer våre løsninger gjennom en rekke opplæringsmetoder og slik møter vi de unike behovene til våre kunder:

  • Klasseromskurs - hos Global Knowledge eller hos kunden
  • Virtuelt - Ved hjelp av en rekke plattformer. Som f.eks Class-Connect.
  • V&C Select  - en unik løsning som benytter tradisjonelt klasserom og virtuelt klasserom
  • e-Learning - utviklet ved hjelp av en rekke verktøy som strekker seg fra raske opplæringsløsninger til det mer tradisjonelle.

Ettersom mange kunder ønsker å maksimere avkastningen de får gjennom å investere i opplæring, sikrer Global Knowledge at ulike løsninger blir brukt på mest mulig måte for å skape engasjement og effektiv opplæring, selv etter at kurset er gjennomført.

Vi tilbyr også verktøy som tilpassede læringsportaler med innhold som holder læringen aktiv. Se vår Community Learning Portal.