I denne seksjonen

Del siden

Kommunikasjon

SocialWeb_PersonalCommunication_300_wideÅ kunne kommunisere effektivt ved hjelp av en rekke kanaler er avgjørense for suksess. Global Knowledge tilbyr et bredt spekter av kurs innen kommunikasjon utformet for å sikre et godt budskap og kunne skape og bygge gode relasjoner.

 

Effektiv kommunikasjon

Kommunikasjon er en av de viktigste faktorer som påvirker til suksess for organisasjoner og enkeltpersoner. Kommunikasjonsfeil og misforståelser kan føre til tapte muligheter, tapt produktivitet og verst av alt; tap av kunder. Dette dagskurset er utformet for å styrke evnen til å kommunisere med andre tydelig og effektivt.

 

Presentasjonsferdigheter

Om du skal selge eller dele informasjon så kan effektive presentasjoner forbedre sannsynligheten for et vellykket resultat. I mange forretningsroller er fremragende presentasjonsferdigheter blitt en kjernekompetanse for å oppnå viktige mål og for å påvirke beslutninger og handlinger av andre. Dette 2-dagers kurset gir deg ferdigheter og metoder for å planlegge, strukturere og gjennomføre gode presentasjoner - både formelle og uformelle.

 

Innflytelse og overtalelse

Å lykkes i dagens raske forretningsmiljø krever evne til å oppnå resultater ved å samarbeide med andre mennesker. Dette
2-dagers kurset hjelper deltakerne til å bruke teknikker for påvirkning og overtalelse i ulike situasjoner for å oppnå ønskede resultater.

 

Hvordan skrive rapporter og tilbud

Klare og gode rapporter gir bedre resulateter. På mange måter kommuniserer de også styrken i organisasjonen. Ikke bare på hvordan de er skrevet, men selve strukturen og organiseringen av dokumentet. dette 2-dagers kurset hjelper deltakerne med å forberede planlegging, struktur og formatering av rapporter og tilbud.

 

Samhandling med ulike personer

Dagens arbeidsmiljø er mer mangfoldig enn noen gang før. Dette dagskurset hjelper medarbeidere på alle nivåer til å forstå hvordan man kan arbeide mer effektivt med forskjellige mennesketyper.

 

Gode virtuelle presentasjoner

I dagens teknologi- og globale miljø har deling av informasjon på en virtuell måte blitt vanlig praksis. Å levere presentasjoner til et virtuelt publikum har også en del utfordringer som må overvinnes for å møte dagens krav til kommunikasjon. Dette 1/2-dags kurset hjelper medarbeidere på alle nivåer til å strukturere og levere effektive virtuelle presentasjoner.