VMware kurs

EMEA_VATC_Premier_Q4_2013_ThreeHeaderBanner

Vi er nå Premier Partner hos VMware. Dette er den høyeste grad av partnerskap for autoriserte kursleverandører. Det var flere som søkte, men VMware valgte Global Knowledge. VATC Premier status gis til en leverandør i hvert land. Dette er en annerkjennelse på at vi leverer VMware med høy kvalitet.

VMware er verdensledende innenfor virtualiseringsløsninger fra desktop til datacenter. Global Knowledge kan tilby deg opplæring på VMware levert av de aller beste instruktørene på markedet Ta kontakt med oss hvis du ønsker mer info om våre VMware kurs.

"Vi er stolte av å ha Global Knowledge ved vår side. Det kvalitetsnivået de har på sine instruktører har løftet kompetansenivået i Norge vesentlig de siste 4 årene. Det å ha en opplæringspartner som år etter år blir kåret til Learning Partner of the year er en styrke for VMware Norge. Vi vet at våre partnere og sluttkunder i Norge setter kvalitet høyest og det får de hos Global Knowledge."

- Kristine Dahl Steidel, Country Manager VMware Norge

Hvorfor velge oss på VMware? 

Lær mer om VMware Consulting and Training Credits Programme (PSO)

VMware Partner Program 


VMW_09Q4_LGO_PARTNER_TRAINING_CENTER                                  EMEA_VMware_Brochure_WebButton2_02

______________________________________EMEA_Call_To_Action_WebButton2________________________

Vi tilbyr også bedriftsinternekurs, workshops, sertifiseringer og tester som kan tilpasses til dine og din bedrifts behov.

 

 

Skjul alle resultater

Metode

  • Klasserom
  • Bedriftsinternt
  • Virtuell opplæring
  • Class Connect HD
  • E-læring