I denne seksjonen

Del siden

Virtuelt klasserom

NOR_Virtual_ThreeHeaderBanner


Få alle fordelene av live instruktør-ledet trening

Delta i engasjert og ekte instruktør-ledet kurs, uavhengig av hvor du er. Vår Virtual Classroom Live kombinerer førsteklasses læringsteknologi med markedets beste instruktører, innhold, lab arbeide og samarbeide med likemenn for å sikre at du får det best mulige utbyttet av ditt kurs. Opplev det for deg selv: Ta en titt innenfor våre virtuelle klasserom og opplev hvordan du kan øke din kunnskap og ekspertise fra hvor du vil, så lenge du har internettilkobling.

Opplev interaktiv læring. Involver deg med våre instruktører og andre studenter via en læringsplattform designet for å skape en stimulerende og produktiv læringsopplevelse

Får tilgang til en fullt ut indeksert og søkbar base av opptak av kurs i seks måneder eller lengre. Søk og naviger inne i innholdet av dine kurs, øvelser, diskusjoner eller chat for å følge opp viktige punkter, bedre lære komplekse konsepter eller bare gjenoppta noe du ikke fikk tid til – selv etter at du kommer tilbake til kontoret. Avhengig av kurstype

Gå på kurs uten reisekostnader. Spar tid, penger og innsats ved å benytte våre instruktørledete on-line kurs, fra hvor du vil; Hjemmefra, fra kontoret, eller fra våre tilpassede virtuelle kursrom i Oslo.

Engasjer deg for å lære og huske bedre. Få tilgang til alt du kan forvente av et online kurs: Desktop og applikasjonsdeling, gruppearbeid, åpen og lukket chatt og andre deltagerverktøy.

Praktiser på å løse ekte utfordringer i våre lab øvelser. Om du jobber mot en teknisk lab med produksjonskvalitet, eller gjennomfører andre øvelser, er dette til for at du skal lære bedre og kunne ta med deg nye ferdigheter rett inn i ditt arbeide. Avhengig av kurstype.

Velg fra kurs i en rekke tidssoner. Velg fra kurs i en rekke tidssoner for å finne kurs som blir avholdt tilpasset dine ønsker og behov.

Gå kurs fra en plattform som passer deg. Delta fra din PC, Mac, iOS/Android tablet eller smarttelefon

Bli med på en online tur i virtual classroom live

Opplev vår interaktive online læringsplattform via en rask demonstrasjon.

Er du nysgjerrig på hvordan et virtuelt klasserom ser ut? ER du usikker på om virtuell læring er noe for deg? Visste du at virtuelle kurs fra Global Knowledge blir tatt opp og er tilgjengelige i opptil 6 måneder?

På under 2 minutter vil du erfare hvordan det virker og utforske funksjoner i det virtuelle klasserommet som:

  • Samhandlingsløsninger mellom instruktør og deltagere
  • Tilgang på indeksert og søkbare klasseopptak
  • Samhandlingsverktøy som chat tog status knapper

Nå gir vi deg mulighet til en sniktitt! Ta kontakt med oss så gir vi deg tilgang til et virtuelt kurs, slik at du får oppleve denne unike løsningen før du bestiller.


Se kurskalender for virtuelle kurs       Teknologi og Fordeler      kundereferanser


Se flere videoer om V&C Select™
For mer informasjon kan du kontakte oss på telefon: 22 95 66 00 eller e-post: info@globalknowledge.no