I denne seksjonen

Del siden

Virtuelt klasserom

NOR_Virtual_ThreeHeaderBanner

100 % fornøyd garanti på alle virtuelle kurs!

Er du ikke fornøyd etter 2 dager får du tilbake pengene!
Bestill et virtuelt kurs og prøv oss. Vi er så sikre på vår løsning at vi kan garantere at du blir fornøyd. Skulle du oppleve det annerledes vil vi refundere kursavgiften*

*Forutsetter at det kommer en skriftelig klage på mail innen andre kursdag eller innen 50 % av kurstiden ved 2-og 3-dagers kurs. Global Knowledge vil ikke refundere penger for mottatt kursdokumentasjon.


Om Virtuell opplæring

V&C Select™ er et veldig enkelt konsept og svært fleksibelt. Du kan delta personlig i klassen eller som en virtuell deltaker.
Det er ditt valg! 

Global Knowledge tilbyr virtuelle kurs gjennom sin unike løsning V&C Select. Kundene deltar på kurset via videokonferanse på PC i sanntid. Det gir en fantastisk interaktiv effekt, og kan ikke sammenlignes med e-læring hvor kurset er i opptak. Deltakere kan kommunisere direkte med instruktør og medstudenter. V&C Select er godt egnet for organisasjoner med stor geografisk spredning fordi reisetiden blir redusert og kurskostnader kuttes.

Alt du trenger er en pc og tilgang til internett. Du ser kursinstruktøren på den ene siden av skjermen og undervisningsmaterialet på den andre. Det er full interaktivitet med instruktør og kursdeltakerne som deltar i klasserommet. Dersom du ikke har tid til å følge kurset, kan du spille av opptaket på kvelden og følge kurset igjen morgen etter (dette må avtales med din kontaktperson hos Global Knowledge før kursoppstart).

Nå gir vi deg mulighet til en sniktitt! Ta kontakt med oss så gir vi deg tilgang til et virtuelt kurs, slik at du får oppleve denne unike løsningen før du bestiller.


Se kurskalender for virtuelle kurs           Teknologi og Fordeler            kundereferanser


 

V&C Select™

 

 

Se flere videoer om V&C Select:

V&C Select™ introdusert av Lutz Ziob - Head of Global Learning, Microsoft

Vi leverer ca 50.000 elevtimer med denne løsningen hver måned. 

Hvis du er interessert i å delta på et V&C Select™ kurs med Global Knowledge i en annen region, kan du sende e-post til: info@globalknowledge.net

For mer informasjon kan du kontakte oss på telefon: 22 95 66 00 eller e-post: info@globalknowledge.no