I denne seksjonen

Del siden

Hvorfor velge Global Knowledge?

Med over 20 års erfaring på opplæring, har Global Knowledge opparbeidet en erfaring og kunnskap som ingen andre EMEA_Skills_Sets_and_IT_Education_Report-01profesjonelle opplæringsbedrifter har overgått. Vårt fokus er å levere det beste av rådgivning og kundeservice til våre kunder.

Tusenvis av bedrifter stoler på Global Knowledge til å kunne identifisere den kunnskap de trenger for å støtte den teknologien og de systemer de benytter. Profesjonelle stoler på oss, for å holde seg i forkant med den kunnskapen de trenger til morgendagen. Her er noen av hovedgrunnene til at de velger Global Knowledge:

Global styrke
Global Knowledge er en av Europas største, uavhengige IT opplæringsbedrift, med over 40 opplæringssentre i 12 land. Her tilbys mer enn 1000 kurs. Vi har ca 500 ansatte over hele Europa, hvorav 25% av disse er instruktører som underviser 2000 kursdeltagere hver dag. Fordelt over hele verden har vi ca 300 000 kursdeltagere hvert år. Dette gir oss muligheten til å motta ca 300 000 tilbakemeldinger på våre kurs hvert år. Vi integrerer denne tilbakemeldingen inn i opplæringen, slik at det reflekter informasjons- og kunnskapsbehovet til bedrifter og enkeltindivider.

Opplæringsløsninger
Global Knowledge vet at opplæring ikke bare dreier seg om å delta på kurs. Vi vet også at kompetanse er kritisk for at en organisasjon skal kunne lykkes. Dagens næringsliv beveger seg raskt, er konkurransepreget og krever dermed dyktige medarbeidere. Vår opplæringstjeneste er formet for å støtte kunder til å nå disse målene, og sammen utvikler vi opplæringsløsninger som passer inn i deres strategi.

Samarbeid til styrking av opplæringen
Global Knowledge samarbeider med verdens ledende bedrifter innen teknologi. Dette inkluderer Cisco, Microsoft, VMware, HP, mm. som ikke bare sørger for at vi leverer autorisert opplæring, men også at vi overholder deres kvalitetskrav. I tillegg til dette samarbeider vi med VUE og Prometric som er ledende leverandører av testprogrammer. De gjør oss i stand til å teste og å verifisere kunnskapen det stilles krav til hos deltakere i våre programmer.

Nøytralitet hos selgere
I motsetning til andre opplæringsbedrifter har vi en tilnærming til informasjonsteknologi med nøytralitet hos selger. Dette er et viktig punkt for å kunne gjøre kursdeltagerne forberedt til å lykkes med implementeringen.

Komplett pensum
Vi tilbyr det mest komplette nettverks- og bedriftskunnskaps-  pensum som er tilgjengelig i industrien. Opplæring er nøytral og selger spesifikk nettverksteknologi som inkluderer Cisco og Nortel.

De beste instruktørene
Våre instruktører er praktiserende profesjonelle innen teknologien, med spesialisert opplæringsbakgrunn som bringer erfaringer fra virkeligheten inn i klasserommet. Vi jobber kun med de beste, hvor flertallet av instruktørene enten er ansatte eller freelancere med langvarige kontrakter. Dermed garanterer de for kvaliteten i leveransen.

Det beste kursinnholdet
Global Knowledge sørger ikke bare for et godt teknisk innhold, men vi inkorporerer avanserte opplæringsteknikker som skal sørge for at innholdet blir forstått. I tillegg til et vidt spekter av kurs, fokuserer vi også på HVA du trenger for å kunne nå dine personlige og  profesjonelle mål.

Fullstendig forberedelse til sertifiseringen
Med vårt utvalg av sertifiseringsmuligheter, leveringsmetoder og verdiressurser, kan du stole på at vi gir deg den hjelpen du trenger for at du når dine sertifiseringsmål.

Praktiske labøvelser
Vårt selger-nøytrale og autoriserte kursmateriale inkluderer labøvelser og oppgaver som vil optimalisere den praktiske opplæringen. Våre kurs drar nytte av mer hardware, tilbyr utfordrende scenarier, og tilbyr flere detaljer enn andre sikkerhetskurs i industrien.

Robuste leveringsmuligheter
Kun Global Knowledge tilbyr et komplett, integrert utvalg av muligheter som passer dine spesifikke opplæringsbehov. Vi leverer topp kvalitet på innhold, dyktig instruksjon i klasserom - ute i din bedrift, via internett eller til og med på CD. Leveringsmuligheter inkluderer ulike kombinasjoner av opplæring i klasserom, opplæring på stedet, og ulike former for elektronisk opplæring.

Internett portal
Vår internett portal, Iconnect, gjør deg i stand til å styre opplæringen vi tilbyr deg fra ditt eget kontor. En sikkert påloggingsfunksjon via Global Knowledge sin internettside gir deg tilgang til personlige kontoer og spesiell personifisert prising, i tillegg til oversikt over tidligere og framtidige bestillinger.

Fleksible kurs som møter dine behov
Ved å lage våre kurs med individuelle opplæringsobjekter er vi i stand til lett å kunne tilpasse løsninger som vil møte behovene til din organisasjon. Fra å ha utført redigering av pensum i standard kurs til det å lage et kurs som utfyller prosjektstyringsmetodene i din organisasjon, har vi erfaring og ekspertise til å levere akkurat det du ser etter.

En rik opplæringserfaring
Moderne utstyr, praktiske labøvelser og samarbeid bidrar til en rik og tilfredsstillende opplæringserfaring.