I denne seksjonen

Del siden

Microsoft sertifisering

Ta din sertifisering på Microsoft hos Global Knowledge!

Microsofts nye sertifiseringsprogram avspeiler og validerer kompetansen som er nødvendig for at IT-profesjonelle og utviklere kan bygge løsninger lokalt eller i skyen.
De nye sertifiseringene erstatter de eksisterende sertifiseringene, herunder MCTS, MCITP, MCDP. Disse sertifiseringene vil derfor alltid være verdifulle, så lenge virksomheten bruker de teknologiene som inngår i en gjeldene sertifisering. I takt med at nye teknologier frigjøres vil de inngå i den nye sertifiseringsstruktur og på sikt resultere i at MCTS, MCITP og MCDP utgår.

 

Se oversikt over alle Microsoft sertifiseringer i PDF


En ny brosjyre over Microsoft kurs og sertifiseringer er nå tilgjengelig fra Global Knowledge. Last ned din brosjyre her

 


                                 EMEA_Call_To_Action_WebButton2


Tre nye sertifiseringsnivåer
Microsoft Certified Solution Expert (MCSE) er Microsofts nye flaggskip. Den får selskap av Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA), Microsoft Certified Solutions Developer (MCSD), og Microsoft Certified Solutions Master (MCSM). Disse fire sertifiseringer er designet til bedre kunne avspeile de erfaringer, viten og kompetanse, som er nødvendig for at IT-professionelle og utviklere kan designe og bygge innovative løsninger på tvers av flere teknologier, både lokalt og i skyen.


Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA)
MCSA er fundamentet for en it-karriere innenfor Microsofts teknologier. MCSA er en obligatorisk forutsetning for å kunne oppnå en MCSE sertifisering. Hvor TS sertifiseringene avspeiler en kandidats viten innenfor et område av en teknologi, avspeiler MCSA en dyp og grunnleggende forståelse for hele teknologien. MCSA vil fortsatt være i relasjon til en bestemt teknologi-versjon, eks. Windows Server 2012.

Microsoft Certified Solutions Expert (MCSE)
Disse sertifiseringer anerkjenner it-professionelle og utviklere med et bredt og dypt kompetansesett, som spenner over flere Microsoft teknologiløsninger. MCSE vil ikke være relateret til en teknologi-version, men stiller krav om løbende re-sertifisering for å sikre, at IT-profesjonelle og utviklere er up-to-date med deres viten og kompetanse. 
 

Microsoft Certified Solutions Master (MCSM)
Representerer det høyeste viten- og kompetansenivå og skiller ut de få utvalgte fra deres kollegaer.

 

  


 

 

Microsoft
Certifications

 Microsoft Cloud-built Certifications

MCSMThe pinnacle of distinction for experienced IT professionals

 
MCM
(Master)

 
MCSM
(Solutions Master)

MCSEThe globally recognized standard for IT excellence

MCITP
(IT Professional)

MCPD
(Professional Developer)

 MCSE
(Solutions Expert)

MCSD
(Solutions Developer)

MCSAThe foundation for your career in IT

 MCTS
(Technology Specialist)

 MCSA
(Solutions Associate)

 


Oppgrader fra MCITP til MCSA eller MCSE?

Alle som har opptjent en MCITP-sertifisering kan se frem til en lett overgang til de nye sertifiseringene. Microsoft vil løpende lansere en rekke oppgraderingskurs og eksamener, men de vil kun være geldende for MCITP-sertifiserede. Er du i gang med en MCITP-sertifisering gjør du derfor best i å ferdiggjøre den raskest muligt, så du lett kan oppgraderer, når tiden er inne. Du kan under de enkelte sertifiseringene, se hvilke oppgraderingsmuligheter som er tilgjengelige.  


Informasjon:
Har du spørsmål eller er i tvil om hvilken utdannelse eller sertifisering som passer til deg, kontaktes vi på telefon 
22 95 66 00 eller email info
@globalknowledge.no